Müziğin eğitiminden gelen, zaman içinde hem sahne hem de tiyatro-müzikal performanslarıyla bilinen ve alternatif tınılı teklileriyle kendine bir kitle yaratan Yasin Yıldıran, GROW markasıyla yayınladığı alternatif tınılı yeni teklisi “Anı Defteri” ile kendi iç hesaplaşmasını açık yüreklilikle paylaşıyor!
Sözü ve müziği Yıldıran’a ait olan teklinin düzenlemesi Aykut Acarlar’a ait. Ayrıca teklinin Doğan Kınalı yönetmenliğindeki klibi MuzikPlay YouTube kanalında yerini aldı.
Yıldıran, teklisini şu sözlerle anlatıyor:
“Şarkı klasik depresif, depresyon şarkısı gibi görünse de ‘İçimde yaşadığını bildiğim bir adam vardı, iyi biriydi. İçinde yaşadığımı bildiğim bir hayat vardı, sadece nefes alıp vermek değil’ gibi sözlerle, Tarkovski’nin dediği gibi ‘İnsan 25’inde ölür, 75’inde gömülür.’ü misali bir portre çizdim. Şarkımda düşünmeden, hissetmeden, hiçbir değer ve derinlik olmadan tekdüze bir yaşamın ruhumuzu çürütmesine bağlı olarak; günlük hayattan tatmin olmayıp, gelecekten de korkarak sürekli geçmiş hatıralarına tutunmaya çalışan insanın kendiyle hesaplaşmasını/sohbetini anlatıyorum.”
“Anı Defteri” tüm dijital platformlarda.