Yaptığı besteler ve yazdığı sözlerle çok dikkat çeken, son dönemin en güçlü rock vokallerinden Ufuk Beydemir, bu kez 90’lı yılların en güzel ve en özel şarkılarından “Biri Var”a yeniden hayat veriyor.
Sözleri ve bestesi Barlas Erinç’e ait olan ve 1996 yılında Özlem Tekin’in sesinden tanıyarak çok sevdiğimiz “Biri Var”, bu güncel ve modern rock sounduyla, yeni jenerasyon müzik dinleyicisinin beğenisine bir kez daha sunuluyor.
Kayıtları nisan – mayıs 2021 aylarında Kadıköy Jeremy Production Studios’ta tamamlanan şarkının, kayıt ve mix çalışmaları Abdülkadir Çığsar tarafından yapıldı. Türk rock müziğine çok sayıda eşsiz şarkı armağan eden ancak son yıllarda müziği bırakan ve yaşadığı münzevi kır hayatıyla konuşulan Özlem Tekin’e de selam yollayan “Biri Var” tüm dijital platformlarda yerini aldı.
Farklı aranjesi, yeni soundu ve günümüzde hala güncelliğini koruyan ve tutkulu bir aşk hikayesini anlatan sözleriyle “Biri Var”, Zoom Music etiketiyle dinleyici ile buluştu.

Müzik Ekspres Alternatif Ruhun Gıdası

