
Türk pop müziğinin önemli besteci ve yorumcularından Gökhan Tepe, 30. sanat yılının ilk konseri öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un açık hava sahnesi Chalet Garden’da gerçekleşen özel gece öncesinde konuşan sanatçı, hem kariyer yolculuğunu anlattı hem de hayranlarına peş peşe sürprizler açıkladı.
“Yeni 30 yılın ilk sayfasını bu gece açtık” sözleriyle konuşmasına başlayan Gökhan Tepe, müzik serüvenini değerlendirirken duygusal anlar yaşadı.
“30 yıl gerçekten dile kolay ama kolay geçmedi. Çok uzun bir yoldan geliyorum. Bu yolda en başta aileme, ekibime ve sevenlerime teşekkür ediyorum” diyen sanatçı, aslında böyle bir kutlama planlamadığını ancak ailesi ve yakın çevresinin ısrarıyla bu özel konser serisinin ortaya çıktığını söyledi.
Uzun süredir biletli konser vermediğini hatırlatan Tepe, “Bu gece yüzlerce insan gelmiş. Çok kalabalık olacağız. Sevenlerime her zaman minnet borcum olduğunu hissettim.
30 yılın en sevilen şarkılarından oluşan uzun bir repertuvar hazırladık. Çok uzun zamandır sadece kendi şarkılarımı söylemiyordum. Bu gece bana da bir ödül gibi olacak” ifadelerini kullandı.
“300’ü Aşkın Besteye İmza Attım.”
1996 yılında başlayan profesyonel müzik kariyerinde üretmekten hiç vazgeçmediğini söyleyen sanatçı, “Bu maratonu koşmaya her zaman gönüllüydüm. Şarkılarımı çok sevdiler. Sürekli ürettim. 300’ü aşkın besteye imza attım. Bazılarını ben söyledim, bazılarını da çok sevdiğim arkadaşlarım seslendirdi” dedi.
Sonbaharda Sürpriz Albüm
Gökhan Tepe’nin gecenin en dikkat çekici açıklaması ise özel albüm projesi oldu.
Bugüne kadar farklı sanatçılara verdiği ve büyük hit olan şarkılarını kendi yorumuyla yeniden seslendireceğini açıklayan Tepe, “Değerli sanatçı arkadaşlarıma verdiğim
şarkıları benim sesimden dinleyecekleri bir albüm hazırlıyorum. Zamanında o şarkıları çok güzel söylediler. Ancak bazıları kalbimde çok özel bir yere sahipti. Bu hitleri bu kez ben söyleyeceğim” dedi.
Yeni Şarkı “Tatlım” Haziran Sonu Yayında
Sanatçı ayrıca hayranlarına bir müjde daha vererek haziran ayının sonunda yeni şarkısını yayımlayacağını açıkladı. “Sevenlerime 30. yıl hediyesi olarak yepyeni bir şarkı yayınlayacağım. Adını da ilk kez söyleyeyim; “Tatlım”. Çok güzel bir yaz şarkısı oldu” diyen Tepe, yeni şarkısından konserde küçük sürprizler yapabileceğinin sinyalini verdi.
30 Yıl Önceki Halimin Hiçbir Şeyden Haberi Yoktu.
Otuzuncu yıl afişinde ilk albüm dönemine ait fotoğrafıyla güncel fotoğrafının yan yana kullanılmasına da değinen sanatçı, “30 yıl önceki halimin hiçbir şeyden haberi yoktu.
Çok çetin bir yola çıkmıştı ama yüreği vardı. İyi ki de yürekliydi. İşine aşık bir çocuktu ve bugünlere geldi” sözleriyle duygularını paylaştı.
Yaklaşık üç saat süren özel gecede Gökhan Tepe, “Gel Aşkım”, “Dönmem”, “Çöl Çiçeğim”, “Canözüm”, “Yürü Yüreğim”, “Birkaç Beden Önce”, “Yalan Olur”, “Adı Aşk Olsun”, “Veda Makamı”, “Kader”, “Asmalı” ve “Aşık Kalbin Biliyor” başta olmak üzere kariyerine damga vuran eserlerini seslendirdi.
Konser serisine devam edecek olan sanatçı, yeni şarkıları ve sürpriz projeleriyle de yıl boyunca dinleyicileriyle buluşmayı sürdürecek.
Müzik Ekspres Alternatif Ruhun Gıdası
